26 Temmuz

Bugün Samsun açıklarında örneklemelerimize devam ediyoruz. Günün ilk saatlerinde gerçekleştirdiğimiz trol örneklemesinde yine bol miktarda çaça ile karşılaştık. Ancak termoklin tabakasının kalınlaşması ile hamsi miktarında da bir miktar artış gözlemliyoruz. Hamsi yumurta ve larvalarını örneklemek üzere yaptığımız plankton ağı çekimlerinde ise ağlarmızda jelimsi organizmalar hiç eksik olmuyor.

Bugün gemimiz aşçıbaşısı Mehmet Ali yine hünerlerini konuşturmuş. Akşam yemeğinde gemi şartları için oldukça emek gerektiren lahmacun ve sütlaçdan oluşan menü kamarotumuz Pürkan’ın hazırladığı güzel sofrada bizleri bekliyor. 

İlgili galeri için tıklayınız..

Eklenme Tarihi : 31/07/2013 13:47 

Hit : 723